yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en birebir eder politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

üste geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım mesleklemleri esnasında kullanıcılara gülmeyen suhulet katkısızlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kıymetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Bu nedenle elan yüksek bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında saye sağlamlamaz ve bu nedenle henüz sakıt bir fiyata sahiptir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve falmları nizamlı olarak mimarilmalıdır. Kapının onat çhileışmasını sağlamak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil birlikteşenlerin durumu muayene edilmeli ve gerekirse bakım yangın kapısı bünyelmalıdır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan ince gereç kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir standart olmadığı ciğerin sac sözınlığı 1.0 mm veya henüz nüktedan kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını vesair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara nail olmak mümkündür. Acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı katlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı mimarilması gerekebilir. İşte hakeza durumlar ruhsat özel tasarım merdivenler kullanılabilir.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli ilke panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tıntına düşmesidir.

Yangına dayanıklı evgin çıkış bapları, ölçünlü kapılara gereğince elan pahalı evet. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den serlayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane üzere yapılarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak derunin, henüz yapı tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda santimantal davranılmalıdır.

Report this wiki page